Як у Кропивницькому придбати 3-кімнатну квартиру за ціною кімнати у гуртожитку: рецепт від сім’ї працівників сервісного центру МВС

Фото: центр медіарозслідувань "Прозоро"

Сім’я Олени Олегівни та Андрія Ярославовича Якубішиних, працівників Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області, у квітні 2017-го року стали власниками квартири площею 64,87 квадратних метрів. Інформацію про це шляхом «повідомлення про суттєві зміни» у майновому стані оприлюднила Олена Якубішина.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на центр медіарозслідувань “Прозоро”.

Відповідно до оприлюднених даних, квартира була придбана у Михайла Вікторовича Ляшонка за 116 тисяч 52 гривні. Сам Ляшонок є власником транспортного ПП «Візантія». Цікаво, що відповідно до даних реєстрів юридичних/фізичних осіб, а також права власності на нерухоме майно, підприємець продав сім’ї Якубішиних квартиру, яка є місцем реєстрації його фірми.

На вторинному ринку Кропивницького житло з подібною квадратурою коштує близько 700 тисяч гривень. Трапляються пропозиції й за 1,3 мільйони гривень.

Щодо загального майнового стану сім’ї, то за минулий рік він суттєво покращився. До 1% власності квартири на 31,39 м2 у 2016 році також додалось 29% власності на житловий будинок площею 168,19 м2 і земельну ділянку площею 728 м2. Усе нерухоме майно знаходиться у Кропивницькому.

Що ж до доходів, то сім’я  заробила минулого року на двох трохи більше 206 тисяч гривень. Жодних заощаджень, як на банківських рахунках, так і готівкою, Якубішини не декларували.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар