Через негоду на Кіровоградщині знеструмлені три населених пункти

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

6 серпня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 93 населених пунктів у 5 областях. На Кіровоградщині без електроенергії залишилося три населених пункти.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на ДСНС.

За даними, знеструмлення було в таких областях: Миколаївська – 39 н.п., Одеська – 36 н.п., Вінницька – 11 н.п., Київська – 4 н.п., Кіровоградська – 3 н.п. До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Окрім того, на території Херсонській та Миколаївській областей внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) загинула 1 особа та постраждало 5 осіб, частково пошкоджено покрівлі
1 житлового будинку та 2 будівель інфраструктури, а саме:

  • у Херсонській області – у м. Скадовськ з п’ятиповерхового житлового будинку зірвало частину металевої покрівлі, та частково пошкоджено покрівлю готелю «Black Sea»; у смт Лазурне Скадовського району поривом вітру перекинуло на бік вантажний автомобіль, внаслідок події загинула 1 особа, яка знаходилась біля вантажівки та постраждало 2 дітей (перебували в кабіні автомобіля), яких госпіталізовано до міської лікарні.
  • у Миколаївській області – у м. Миколаїв поривом вітру зірвало дерев’яну покрівлю з літнього майданчику кафе-бару «Golden River», внаслідок події постраждало 3 особи, яким була надана перша медична допомога.

До ліквідації наслідків негоди від ДСНС залучалося 16 чол. особового складу та 5 од. тех.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар