Прокуратура шукає свідків вбивства 52-річного кропивничанина

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградська місцева прокуратура процесуально керує досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 52–річного кропивничанина, яке сталось 25 липня 2017 року, в період часу з 09 до 12 години на повороті до садового товариства «Ятрань» Соколівської сільської ради Кіровоградського району неподалік від автодороги «Кіровоград – Рівне».

У зв’язку з вищевикладеним, просимо всіх, кому відомі будь-які відомості щодо вчиненого кримінального правопорушення, а також тих, хто у вказаний період часу перебував безпосередньо біля місця вчинення правопорушення на автомобілі та мають відео-реєстратори, повідомити про вказані обставини до Кіровоградської місцевої прокуратури (м.Кропивницький вул. Є.Чикаленка,11, тел.345041) та Кіровоградського районного відділення поліції Кропивницького відділу поліції Головного управління Національної поліції України в області, (м.Кропивницький вул.Кільцева 34-б, тел. 563302).

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар