Кіровоградщина: підрядник не зміг скасувати штраф ДАБІ через суд

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© da.uz.ua

Суд підтвердив законність дій Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області щодо накладання штрафу на підрядну організацію ПП «Мур-2001».

Як повідомили Першій електронній у прес-службі ДАБІ, під час перевірки об’єкту «Капітальний ремонт будівлі стаціонарного відділення для постійного проживання Територіального центру соціального обслуговування за адресою: Знам’янський р-н, с. Дмитрівка, вул. Нечаєва, 50» встановлено, що підрядником порушено порядок ведення виконавчої документації на будівництво.

За результатами перевірки порушника містобудівного законодавства притягнуто до відповідальності у вигляді штрафу розміром 28 800 грн.

Підрядна організація не визнала законність рішення посадової особи Управління та оскаржила його в суді. За результатами розгляду справи позивачу відмовлено в задоволенні позовних вимог, а постанову Держархбудінспекції визнано правомірною.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар