Через отруєння світловодською рибою помер киянин

В'ялена риба / © youtube.com

У Києві через ботулізм помер чоловік. Він вживав в’ялену рибу зі Світловодська, придбану у супермаркеті.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на УНІАН.

Риба була вироблена підприємством, розташованим в м. Світловодськ Кіровоградської області, придбана в гіпермаркеті “Караван” на пр.Глушкова, та супермаркеті «Мегамаркет» на вул. Антоновича, 50.

За інформацією Київського лабораторного центру МОЗ України, у Києві зареєстровано летальний випадок захворювання на ботулізм та два випадки захворювання на ботулізм у киян, які вживали в їжу в’ялену рибу промислового виробництва, придбану в торгівельній мережі міста.

Летальний випадок захворювання на ботулізм зареєстрований у громадянина 1976 року народження, який вживав в їжу в’ялену рибу (лящ не патраний) промислового виробництва. В інших двох випадках захворювання на ботулізм, постраждалі також своє захворювання пов’язують із вживанням в їжу тарані та в’яленого коропа промислового виробництва.

Риба була вироблена підприємством, розташованим в м. Світловодськ Кіровоградської області, придбана в гіпермаркеті “Караван” ТОВ “ГРУПА РІТЕЙЛУ УКРАЇНИ”, за адресою: м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 13-б та супермаркеті «Мегамаркет» ТОВ «ЛАБР», за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 50.

Заходи із локалізації та ліквідації проводяться спільно з Управлінням захисту економічної безпеки Національної поліції України в м. Києві. Станом на 18.00 29.05.2017 р. в Києві існує тимчасова заборона на реалізацію зазначеної продукції, громадянам, які її придбали, наполегливо рекомендується утриматись від вживання в їжу до з’ясування обставин.

Читайте також:

На Київщині чоловік отруївся світловодською рибою

Поширити:

Залишити коментар:

коментар