У Кропивницькому засудили чоловіка, який майже рік тому забив до смерті свою дружину

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За державного обвинувачення Кіровоградської місцевої прокуратури раніше неодноразово судимий мешканець обласного центру, який до смерті забив свою дружину, отримав справедливе покарання – 8 років позбавлення волі.


Трагічна подія мала місце у м. Кропивницький 23 березня 2016 року. В ході сімейної сварки засуджений руками та ногами наніс дружині численні удари в область голови, тулубу та кінцівок, спричинивши останній тяжкі тілесні ушкодження. Державним обвинувачем доведено, що пошкодження заподіянні засудженим перебувають в прямому причинному зв’язку з настанням смерті потерпілої.

Вироком Ленінського районного м. Кіровограда чоловіка визнано винним за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар