Росіянину, який задушив літню кропивничанку, загрожує до 15 років позбавлення волі

У Кропивницькому обвинувачений у вбивстві пенсіонерки та вчиненні ряду інших тяжких злочинів громадянин РФ постане перед судом.

Про це повідмляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно раніше неодноразово судимого громадянина Російської Федерації, який обвинувачується у вчиненні ряду тяжких злочинів на території м. Кропивницький.

В ході слідства встановлено, що на рахунку чоловіка п’ять злочинних епізодів, в тому числі й умисне вбивство пенсіонерки. Зокрема, обвинувачений силою проникнув до квартири потерпілої та після відмови останньої добровільно віддати грошові кошти задушив її паском від халату. З помешкання потерпілої він вкрав 1500 гривень.

Обвинувальний акт за п.6 ч.2 ст.115 (умисне вбивство з корисливих мотивів), ч.ч.3, 4 ст.187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством небезпечним для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), ч.3 ст.185 (таємне викрадення чужого майна, вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України скеровано на розгляд суду.

За скоєне обвинуваченому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар