Під Авдіївкою загинув військовий із Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ярослав Павлюк / Фото з соцмережі

Учора вранці, 30 січня, під Авдіївкою загинув військовий із с. Петрівка Компаніївського району Павлюк Ярослав Ярославович 1980 р.н.

Інформація про це уже з’явилася у віськкоматі, але офіційного підтвердження немає, поки не проведено опізнання.

“Наразі підтвердження загибелі Павлюка Ярослава Ярославовича немає. На даний час там триває бій і тіло не можуть звідти забрати.

Є дані, що він загинув – їхню машину підбили. Але офіційного підтвердження командир дати не може, оскільки станом на вчорашню ніч там ще тривав бій – не можуть підійти і забрати тіло, не можуть провести опізнання”, – повідомляють Першій електронній у віськкоматі Компаніївського району.

Павлюк Ярослав Ярославович народився 24 жовтня 1980 року. Закінчив ветеринарний технікум, потім навчався у Білоцерківському аграрному інституті і працював при цьому навчальному закладі.

У районному віськкоматі Першій електронній розповіли, що у 2014-2015 Ярослав Павлюк проходив військову службу за призовом по мобілізації. 21 листопада минулого року він підписав контракт і продовжив службу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар