Під час ДТП у Кропивницькому автівка в’їхала в зупинку громадського транспорту

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 26 січня, по вул. Київській у Кропивницькому сталася ДТП, внаслідок якої автомобіль врізався в зупинку громадського транспорту на перехресті Київської з Вокзальною.

“По вул. Київській їхали на зустріч одна одній фура та ВАЗ 2106. Коли фура пригальмувала на перехресті, водій “шістки”, ймовірно, щоб уникнути зіткнення, вивернув кермо і допустив зіткнення із зупинкою громадського транспорту та трішки зачепив причеп великовагового транспортного засобу. Патрульні відразу викликали на місце події “швидку”, але водії від госпіталізації відмовилися. На зупинці людей не було, тож ніхто не постраждав. Наразі на місці працюють слідчі”, – розповіла Першій електронній прес-секретар патрульної поліції Наталія Трішина.

1111 22223 3333333 45678

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Під час ДТП у Кропивницькому автівка в’їхала в зупинку громадського транспорту

  1. А самовільно облаштовану зупинку приберуть? І чому ніхто не реагує на такі будови? Що це за зупинка на світлофорі?

  2. Споруду, яку всі іменують “останівкою”, ???? скоріше всього демонтують після пригоди…. а от маршрутки як зупинялись там, так і будуть зупинятись… людям так зручніше, а правила?…. вірно! Для того вони і правила, щоб їх порушувати.

Коментарі заборонені.