На Кіровоградщині перекинулася вантажівка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація wheelsage.org

Учора, 15 грудня, близько 12:30 поблизу с. Олександрівка Голованівського району на Кіровоградщині перекинулася вантажівка. Витягнути постраждалих із кабіни допомагали рятувальники.

“На 23 км 850 м автодороги Благовіщенськ-Миколаїв сталась дорожньо-транспортна пригода. Житель Миколаєва керуючи вантажним автомобілем “Mercedes-Benz” із причепом  рухався в напрямку автодороги “Київ-Одеса”. Водій не впорався із керуванням і допустив з’їзд автомобіля із проїжджої частини та перекидання. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому сьомого ребра справа, забій грудної клітини, садна голови. Пасажир (також житель м. Миколаїв) отримав вивих лівого плеча, оскольчатий відломок головки плечової кості, тріщина лівої третьої лівого плеча. Постраждалі не госпіталізовувалися”, – розповіли Першій електронній у прес-службі відділу безпеки дорожнього руху.

У зведених даних надзвичайних подій за добу прес-служба ДСНС повідомляє, що підрозділом ДПРЧ-13 надано допомогу по вилученню потерпілого водія з кабіни вантажного автомобіля, що перекинувся внаслідок ДТП.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар