Керівники та службовці Голованівського району відпочиватимуть за кордоном

Під час проведення сесії Голованівської районної ради голова районної державної адміністрації Олександр Яровий оголосив результати та відзначив переможців щорічного районного конкурсу «Кращий керівник державної установи»; «Кращий куратор адміністративної території району»; «Кращий сільський, селищний голова» та «Кращий державний службовець».

Про це йдеться в повідомленні на сайті РДА.

У номінації «Кращий керівник державної установи» перемогли і отримали путівки на відпочинок за кордон Коломійчук Радій Анатолійович – начальник управління ветеринарної медицини в Голованівському районі та Ткач Валентина Леонідівна – директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Голованівського району.

У номінації «Кращий сільський, селищний голова» перемогли і отримали путівки на відпочинок за кордон Завальнюк Микола Якимович – сільський голова села Троянка та Коваль Марина Петрівна – сільський голова села Роздол.

У номінації «Кращий куратор адміністративної території району» перемогла і отримала путівку на відпочинок за кордон Поліщук Тетяна Андріївна – куратор Наливайківської сільської ради.

У номінації «Кращий державний службовець» перемогла і отримала путівку на відпочинок за кордон Артвіх Ірина Олександрівна – заступник голови районної державної адміністрації.

Усі путівки на відпочинок за кордон придбані за спонсорські кошти.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар