Кіровоградська молодь затролила Медведчука (ФОТО)

Днями організація «Український вибір» в одному з кіровоградських кафе провела захід для творчої молоді міста.

Метою зустрічі, як напередодні зазначалося в соцмережі, було: «…море живой душевной музыки, множество интересных творческих людей и знакомств, шаровый чай с печеньками за каждым столиком, ну и конечно же праздничное настроение в неограниченном количестве»…

Як відомо, такі «вечори творчості» для молоді політична організація Віктора Медведчука організовує в різних містах України. також відомо, що «Український вибір» виступає за вступ України до Митного союзу.

Свою позицію до акції молодь висловила протестними плакатами. Студенти КДПУ ім. В.Винниченка прийшли з ними на підтримку свого викладача Олександра Ратушняка, який був засуджений за участь в кіровоградському Євромайдані. Вечір розпочали хвилиною мовчання у пам’ять Героїв Крут та віршами Олени Теліги.

«Ми переконані, що проводити такі заходи – це справжнє варварство, адже вони проплачуються поетовбивцею. Зусиллями Медведчука в 1980 році Василя Стуса було заарештовано й відправлено у Пермські «виправно-трудові» табори, де й обірвалося життя поета», – прокоментувала подію студентка філологічного факультету Наталія Малик.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар