В обласному госпіталі відкриють палати підвищеного комфорту

В обласному госпіталі триває друга черга ремонтних робіт, у результаті яких з’являться окремі палати для воїнів-інтернаціоналістів.

Про це Першій електронній повідомив голова Кіровоградської обласної організації Спілки воїнів-інтернаціоналістів України Віктор Остащук

За його словами, на прохання КОО УСВА лікарі поступилися на користь пацієнтів кількома господарськими кімнатами, у тому числі великою ординаторською.

Наповнення палат необхідним інвентарем і додатковими засобами комфорту взяла на себе Спілка. За попередніми даними, незабаром «афганці» будуть забезпечені окремими душовими кімнатами, телевізорами, кондиціонерами тощо, закупленими за рахунок коштів, зібраних членами КОО УСВА.

Перша палата ввійде в експлуатацію до для виведення радянських військ з Афганістану, всього ж планується відремонтувати мінімум чотири кімнати – по одній у кожному відділенні.

Як зазначив Віктор Остащук, «афганці» хочуть створити в уіровоградському госпіталі умови не гірші, ніж у київському, адже це єдина в області медична установа, розрахована не лише на ветеранів Вітчизняної війни, а й інших категорій військовослужбовців.

Загалом у Кіровограді протягом року лікується близько 380 ветеранів-афганців, (переважно у неврології, хірургії, кардіології).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар