Кіровоградські спецназівці стали переможцями на чемпіонаті з рукопашного бою

У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ ЗС України в с. Десна на Чернігівщині завершився VІІІ відкритий чемпіонат з рукопашного бою на першість Сухопутних військ Збройних Сил України. Переможцем чемпіонату стала команда бійців 3-го окремого полку спеціального призначення з Кіровограда. Про це повідомляє “Чернігівщина”.

Друге і третє місця посіли відповідно команди навчального центру і 8-го окремого полку спецпризначення з Хмельницького. Команди-переможниці були нагороджені кубками, медалями і грамотами. В особистому заліку кубок «За кращу техніку на чемпіонаті» здобув курсант  Військової академії (м. Одеса) Ігор Рибак, а кубок «За кращий бій чемпіонату» – молодший сержант Олександр Розінько з 3-го окремого полку спецпризначення.

В навчальному центрі такі змагання проводилися вперше і вперше в них взяли участь «деснянці» – господарі чемпіонату. Організацію та підготовку до чемпіонату здійснювали військовослужбовці навчального центру на чолі з начальником фізичної підготовки центру підполковником Владиславом Суспо. Загалом, за перемогу на престижному турнірі боролися вісім команд у складі 48 спортсменів у шести вагових категоріях, які представляли військові виші, частини спецпризначення та окремий полк Президента України.

Змагання проходили за правилами Всеукраїнської федерації рукопашного бою. Учасникам було дозволено, з метою попередження травм, дозований контакт з зупинкою.

Відкрив чемпіонат з рукопашного бою та побажав його учасникам гідно виступити начальник служби фізичної підготовки і спорту  командування Сухопутних військ ЗС України полковник Ігор Шлямар.

До суддівської колегії змагань, на якій головував перший віце-президент Всеукраїнської федерації рукопашного Олександр Гартріч, увійшли відомі вітчизняні фахівці міжнародної та національної категорії з Києва, Кіровограда та Чернігова.

Автор: Підполковник Олександр Парій

Поширити:

Залишити коментар:

коментар