Кіровоград: “Правий сектор” блокує будівлю Апеляційного суду (ФОТО, ВІДЕО)

Активісти “Правого сектору” заблокували залу судових засідань у приміщенні Апеляційного суду Кіровоградської області. Про це Першій електронній газеті повідомила речниця кіровоградського “Правого сектору” Олена Гончаренко.

Також, як повідомляє прес-служба ПС, активісти перегородили своїми автівками вул. В. Пермську біля приміщення Апеляційного суду.

Таким чином правосекторівці протестують проти незаконних, на їх думку, рішень судів стосовно їх активістів. Так, сьогодні в Апеляційному суді Кіровоградської області відбувався розгляд апеляційних скарг щодо зміни запобіжного заходу для двох актвістів “Правого Сектору” Марти Кузів та Сергія Рималенка, яких підозрюють у збройному пограбуванні відділення «Національної лотереї» в центрі Кіровограда. Апеляційний суд залишив без змін рішення Кіровського районного суду, який обрав для них запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб. Такі міри запобіжного заходу були обрані всім 7 підозрюваним.

Після того, як було виголошено рішення Апеляційного суду у справі Сергія Рималенка , активісти ПС заблокували приміщення, де відбувалось засідання. Сталася сутичка з правоохоронцями.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар