“Правий сектор” припинив блокаду суду, триває розгляд наступної апеляції (ВІДЕО)

Після перемовин з правоохоронцями та головою суду “Правий сектор” (ПС) розблокував приміщення Апеляційного суду Кіровоградської області. Наразі триває розгляд наступної апеляційної скарги щодо зміни запобіжного заходу для активістки “Правого Сектору” Марти Кузів. Про це повідомив кореспондент телеканалу “112 Україна“.

“Буквально кілька хвилин тому завершилася блокада. Домовилися про те, що перше рішення, яке сьогодні прозвучало, залишається в силі. Зараз має відбутися ще одне засідання по одному з бійців ПС, і в цьому випадку суд пообіцяв бути максимально об’єктивним і ретельніше розглянути попереднє рішення. По наступних бійцях, справи яких будуть розглядатися завтра, це ще п’ять хлопців, відповідно ПС не збирається їхати додому, і вони пообіцяли стежити за всім, що відбувається. Правоохоронці досі перебувають у коридорах будівлі суду та в залі суду. Бійці ПС знову ж таки збираються зайти на судове засідання”, – повідомляє кореспондент 112 каналу Ігор Токар.

Нагадаємо, активісти ПС заблокували судове приміщення після того, як Апеляційний суд залишив без змін рішення Кіровського районного суду, який обрав для Сергія Рималенка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар