На сесію Кіровоградської міськради прийшли Путіни (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Більше десятка кіровоградських активістів одягли маски Путіна в той час, коли депутати голосували за надання пропозиції до ВРУ щодо перейменування Кіровограда. Про це повідомляє кореспондент Першої електронної газети із сесійної зали.Таким чином кіровоградці висловили свою позицію проти реалізації проекту “Новоросія” у центрі України.

“Ми одягнули маски Путіна для того, щоб нагадати депутатам Кіровоградської міської ради, що в Росіїі привітають вибір назви Єлисаветград. Про це вже неодноразово заявляли Кісєльов, Жириновський, Захарченко та інші адепти “руского міра”, – пояснив мету флеш-мобу один з його учасників та співорганізаторів Олександр Ратушняк.

Читайте також: На сесії міськради вирішили: бути чи не бути Кіровограду Єлисаветградом

IMG_20151028_124215

Флеш-моб підтримали: ГО “Спільна дія”, “Асоціація політичних наук”, “Просвіта” ім. Т. Шевченка, ГО “Територія успіху”, КОГО “Комітет відновлення історичної справедливості”, ГО ” Флора”, БФ ” Кіровоград волонтерський”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар