Центр для особливих дітей: “хмільний бухгалтер” не врятував директора від звільнення

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 15 жовтня, на засіданні Кіровської районної ради розглядали питання про звільнення директора Центру для дітей з особливими потребами Анни Заботкіної.

Директор центру була відсутня на засіданні через хворобу. Бухгалтер Центру для дітей з особливими потребами зачитала лист-звернення від працівників установи на захист свого директора. Проте у депутатів виникли питання і до бухгалтера.

Один із депутатів попросив зачитати бухгалтера свою доповідну записку стосовно пияцтва на робочому місці. Як стало відомо, під час однієї з перевірок Центру комісією в складі депутатів, батьків дітей та преставників ГО “Серце матері” бухгалтер перебувала на роботі в стані алкогольного сп’яніння. Працівник Центру визнала, що таке дійсно було і пояснила свою поведінку тим, що вона святкувала своє професійне свято.

Зрештою, лист-звернення не вплинуло на рішення депутатів і директора Центру для дітей з особливими потребами Анну Заботкіну було звільнено.

Нагадаємо, сьогодні вранці батьки дітей Центру пікетували міськраду з проханням звільнити директора через те, що вона користувалась службовим становищем та приймала дітей до Центру “вибірково”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар