Кіровоградці перемогли на міжнародному фестивалі у Болгарії

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградський самородок Владислав Кашпуренко, який став фіналістом телепроекту “Голос країни”, на міжнародному фестивалі “Зірка на хвилі” у Болгарії виборов гран-прі.

Владислав розповів Першій електронній, що у Болгарію співак поїхав разом із колективом “Гльокляйн” (німецький культурний центр “Розвиток”). Окрім того, виступав із сольною програмою як оперний співак.

Запрошення на конкурс кіровоградцю особисто надійшло від організаторів фестивалю після того, як його помітили на інших проектах. А німецькому центру – за те, що вони стали луреатами міжнародного фестивалю у м. Києві минулого року. Саме там організатори “Зірки на хвилі” високо оцінили рівень розвитку німецької культури в Україні.

Майже 40 годин тривала дорога до теплого моря, де і відбувався конкурс. У рамках програми кіровоградці співали українською, німецькою та італійською мовами.

Програма кіровоградського колективу вразила поважне журі, тому колектив “Гльокляйн”був удостоєний першого місця, а Владислав Кашпуренко отримав найвищу нагороду фестивалю – гран-прі.

“Нам говорили, що ми дуже гарні й колоритні. Голова журі народна артистка Болгарії Мілка Андрєєва сказала, що це був найкращий виступ, який вона бачила.

Заявити про Кіровоград співакам вдалось завдяки фінансовій підтримці благодійного фонду народного депутата Станіслава Березкіна  “Добротвір”. “Від усього колективу висловлюю щиру подяку Станіславу Березкіну за підтримку”, – зазначив Владислав Кашпуренко.

Наступного літа буде ще великий фестиваль, на який кіровоградців уже запросили організатори.

Нагадаємо, до болгарського міста Бургас з’їхались таланти із шести країн світу (серед яких Україна, Росія, Молдова) – разом це близько 8 тисяч виконавців.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар