Нічний Поетичний капінг: кохання, музика та поезія у пляшці (ФОТО)

Вчора,25 липня, у дворику Першої електронної газети відбувся нічний Поетичний капінг «Складові серця». Цими складовими були: література, музика та вино.

Цього разу учасники говорили, співали та грали про любов. От тільки уявіть: напівтемрява, грає саксофон, а у вас в руках келих червоного сухого.

«Цього разу ми трохи змінили формат: поділили виступи на дві частини, скажемо так, два погляди на кохання. Тому у нас було дві сцени: чоловіча та жіноча. Золотою серединою, інь та янь, у нас був виступ Євгена Манженка та Ірини Круть», — розповідає співорганізатор Поетичного капінгу Альона Олійник.

На сцені Поетичного капінгу виступали як починаючі поети (Юлія Золотницька), так і вже відомі кіровоградські письменники: Поль Іщук, переможець супербитви поетів 2015-го року Оля Алєксєєнко та інші.

Однією з головних складових капінга була музика. І дійсно, глядачі могли насолодитися мелодіями саксофону, гітари та, навіть, бандури. Це зробило атмосферу заходу особливо романтичною.

«Круто, що капінг був в ночі (це надавало відчуття особливої атмосфери). І круто, що була незвична жива музика (сакс і бандура). Вночі така музика має особливі властивості, вона доходить не до вух, а до серця», —  розповіла гостя вечора Даша Сопілка.

Не дивлячись на те, що захід проходив пізно вночі, людей прийшло чимало. Традиційно, діяв благодійний розпродаж, де гості могли придбати ексклюзивні листівки, чарівні колбочки та інше. Як і завжди, частину виручених коштів передають Кулінарній сотні Кіровоградщини, частиною – покривають поточні витрати, розповідають організатори Поетичного капінгу.

Автора: Олійник Альона

Фото: Гапоненко Вікторія

Поширити:

Залишити коментар:

коментар