«Золотий міст Марковського» офіційно відкрито (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Півроку очікування, більше мільйона гривень на реалізацію, підготовку до офіціозу в кращих традиціях радянського союзу і от «золотий міст» офіційно відкрито. 

Перше, що кидалось в очі – патріотичне жовто-блакитне забарвлення, яке дещо відволікало від відверто кажучи страшнуватої конструкції мосту. Однак будьмо неупереджені – міст й справді справа вельми корисна, особливо, як висловився секретар міськради Іван Марковський «для різних берегів, що вимушені були взимку йти по льоду, аби скоротити шлях».

Окрім самого посадовця до привітального слова на офіціозі запросили викладачів та учнів четвертої школи, які весело створювали масовку, а також голову квартального комітету, котра підтвердила доцільність побудови даного об’єкту.

На досягнутому Іван Марковський не збирається зупинятись, тож вже невдовзі місто може охопити «мостовий бум». «Я знаю як мінімум шість місць де є нагальна необхідність в будівництві пішохідних мостів і я обіцяю, що усі вони найближчим часом будуть побудовані. Окрім того вже за два місяці ми повністю очистимо обвідний канал навколо Козачого острову, а в планах у нас побудова на ньому аквапарку», – заявив Марковський.


Нагадаємо, що рік тому, після Революції Гідності, з України втік екс-президент Янукович, в будинку якого знайшли золотий унітаз і батон. Після цих подій РФ почала агресію проти України. Наразі на Донбасі триває війна. Щодня свідомі українці жертвують мільйони гривень на утримання армії і допомоги мирному населенню, постраждалому від агресії Росії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар