Рейдерський конфлікт навколо «Світловодськпобуту»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вчора у Світловодську відбулося засідання Громадської ради при міськвиконкомі, на якому розглядали скандальне питання зміни керівництва СП ТОВ «Світловодськпобут».

Як повідомляє кореспондент Першої електронної газети, співвласник підприємства Олександр Яременко (представник ТОВ «Політрейд») продемонстрував Громадській раді висновок графологічної експертизи про те, що його підпис на рішенні від 3 квітня про заміну керівника підприємства є підроблений.

Іншу сторону конфлікту (другого співвласника підприємства) – Світловодську міськраду на засіданні Громадської Ради ніхто не представляв. Міський голова Юрій Котенко не з’явився, а присутня секретар міськради Зінаїда Климчук від слова відмовилась, посилаючись на те, що участі у зборах співзасновників не брала.

Відтак було вирішено у засіданні ГР зробити перерву допоки мер зможе взяти у ній участь задля висвітлення позиції міської влади.

Нагадаємо, ТОВ «Політрейд» звинувачує міську владу і Юрія Котенка у спробі рейдерського захоплення СП ТОВ «Світловодськпобут» та незаконній зміні керівництва підприємства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар