Кіровоградці у Ялті співають, танцюють та займаються волонтерством для воїнів АТО

Аматорські колективи Кіровоградщини у селищі Ялта, що біля Маріуполя, розпочали свій концерт для  ялтинських прикордонників та бійців сектору М у зоні АТО. І поки повним ходом іде підготовка до години радості і творчості – артисти вирішили зайнятися волонтерством.


Щойно компаніївці передали бійцям сектору М невеличкий волонтерський багаж – сухі борщі, печиво та різні смаколики, повідомляє кореспондент Першої електронної з Ялти. Серед різного можна було побачити також малюнки та книги для військових. Боєць з Кіровоградщини з позивним Санін радо прийняв гостинці з дому.

“Ми дуже вдячні за підтримку з тилу – і за книги, і за малюнки, і за смаколики. Правда, ми тут не голодуємо – у нас регулярне харчування, хоча такої смакоти, як привезли ви, немає”, – розповідає Санін кореспонденту Першої електронної газети.

Малюнки школярів Компаніївщини та книжки, що бійцям передали з кіровоградського осередку спілки письменників України, будуть вручені захисникам під час концерту як приємний сюрприз із дому.

Нагадаємо, що сьогодні чотири народні аматорські колективи з Компаніївки і Кіровограда прибули в Донецьку область, щоб підтримати своєю творчістю українських прикордонників.

У зону АТО творчі колективи прибули за підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна та ФК «Зірка», які надали для поїздки великомісний автобус футбольного клубу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар