Кіровоградські “кіборги” стали власниками романів про найкращого сищика імперії

Сьогодні, 5 березня, десятки кіровоградців зібралися в Кіровоградському художньому музеї на творчу зустріч з письменником, автором бестселерів про пригоди сищика Івана Карповича Підіпригори, сучасником – Владиславом Івченком.

Це вже п’ята зустріч у рамках міні-туру Кіровоградщиною, що відбувається за підтримки Благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”. Разом з письменником на підтримку нових книжок серії про пригоди українського детектива приїхав і редактор, представник видавництва “Темпора”, Олександр Стукало.

Третю і четверту книгу серії про пригоди найкращого сищик імперії автор написав за півроку. Визнає – це завдяки тому, що персонаж вийшов надзвичайно цікавим для самого автора. “Цікавий персонаж – справжній скарб для письменника”, – розповів Івченко.

Наклади попередніх книжок серії давно розпродані. На таку долю приречені й презентовані сьогодні книжки серії, вважає Олександр Стукало.

На сьогоднішній зустрічі були присутні й кіровоградські “кіборги” – бійці 3-го полку спецпризначення. Благодійний фонд “Добротвір” передав військовому підрозділу книжки Владислава Івченка, а представник видавництва “Темпора” подарував захисникам комплект книжок з історії українського війська. Книжки у подарунок отримали й автори найцікавіших запитань до письменника.

Наступна зустріч з письменником відбудеться завтра, 6 березня, у Бобринці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар