Куди зникли цукор і борошно з кіровоградських супермаркетів? (ФОТО)

Полиці кіровоградських супермаркетів порожні. Всього лише за декілька днів прилавків зникли цукор і борошно. Люди масово скуповують продукти, запасаючись на випадок різкого подорожчання. 

Кореспондент Першої електронної газети зробив рейд по кіровоградських магазинах та супермаркетах. На жаль чи на щастя, але масового подорожчання цукру та борошна було не видно. Особливо, якщо врахувати той факт, що полиці з цією продукцією у “Фуршеті” та АТБ порожні.

Правда, у «Фуршеті» не зовсім – де-не-де можна помітити упаковки цукру у стіках та рафінаду. Є трохи борошна. А от у центральному АТБ все вимели – цукор, борошно, навіть сіль. Тільки там керівництво закладу завбачливо попередило покупців: “Зачекайте, товар у дорозі”. Порожні полиці, а тільки без заспокійливих написів, можна побачити й в інших магазинах та супермаркетах міста.

За словами заступника директора одного з кіровоградських «Фуршетів», продуктовий ажіотаж почався у п’ятницю минулого тижня. «За декілька днів розкупили двотижневий запас продукції. При чому цукор купували за старою ціною. Нової ж ціни ми ще й самі не знаємо,  – говорить заступник директора. – До того ж постачальники останнім часом привозять не повний обсяг замовленої продукції. Моя особиста думка – виробники спеціально притримують товар, намагаючись зіграти на ситуації в країні. А там хто його зна».

У Ніни Рахуби, директора департаменту економічного розвитку та торгівлі, взяти коментар з даного питання не вдалося. Як пояснили у приймальні Ніни Афанасіївни, сьогодні весь день кіровоградське керівництво намагається врегулювати ситуацію з цукром в області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар