Співробітники «Креативу» передали тепловізор воїнам 17-го батальйону (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Співробітники Групи Креатив придбали сучасний тепловізор Pulsar Quantum HD50S для бійців 17-го мотопіхотного батальйону (кіровоградський батальйон територіальної оборони).

Як повідомили Першій електронній газеті в прес-службі підприємства, апарат коштує 70 тис. грн. Придбали його завдяки благодійним внескам співробітників «Креативу» у вигляді щомісячного добровільного відрахування від зарплати вартості трьох робочих днів.

Тепловізор працівники підприємства передали підполковнику Валерію Моісеєнку (заступник командира окремого 17-го мотопіхотного загону), який відвезе апарат до місця дислокації батальйону.

До речі, загалом протягом трьох місяців (серпень, вересень, жовтень) працівники «Креативу» перерахували на благодійність 575 847,09 грн. З цієї суми 165 тис. грн. було виділено на лікування поранених бійців, 35 тис. грн. – на допомогу сім’ям загиблих воїнів, понад 340 тис. – на закупівлю теплого одягу, біноклів, бронежилетів, коліматорних прицілів, бензопил, дизельних генераторів та інших необхідних для військових речей.

«У такі непрості для країни часи кожен з нас має виконувати свій громадянський обов’язок – всіма силами підтримувати військових, які захищають українську землю від терористів. Сподіваємось, що цей прилад допоможе вберегти життя наших відважних солдатів», – зазначила Вікторія Березкіна, фінансовий директор Групи Креатив.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар