Тепло дитячих сердець – у листі до кожного солдата (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Війна – страшна і безжальна, але вона відкриває нам справжню людину. Поки одні наввипередки везуть допомогу на передову, інші просто роблять «занепокоєний вигляд». І тільки діти лишаються собою, бо ще не навчилися лукавити і грати на публіку. Вчергове це доводять найменші вихованці новоукраїнського центру дитячої та юнацької творчості.

Малі гуртківці-патріоти центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» міста Новоукраїнки, щоб хоч трохи підбадьорити наших воїнів-земляків, які беруть участь в АТО, не шкодують ні сил, ні часу, ні кольорових олівців. Вони просто малюють своїм захисникам листівки-обереги. У кожне із творінь діти вкладають часточку своєї душі, побажання і прохання до воїнів, які нині боронять рідну землю від непроханого, вороже налаштованого сусіда. Діти щиро просять солдат «Повертайтеся живими», «Діти чекають на своїх Героїв», і вірять, що «Україна переможе», адже всі «Ми за мир».

Всі ці шедевральні творіння та листи волонтери передали учасникам АТО, які приховуючи сльози на очах, прикрасили малюнками стіни наметів та бліндажів.

«Ніщо так не підтримує наш моральний дух, не зігріває серця, як листи та малюнки від дітей», – саме такі слова найчастіше можна почути з вуст наших земляків-захисників.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар