Чому Марковський не бачить безкоштовні автобуси від «Креативу»? (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вчора, в прямому ефірі Кіровоградського Інтернет-телебачення секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський заявив, що автобуси від компанії «Креатив», які безкоштовно підвозять мешканців селища Нового, перестали їздити.

«Вибори закінчилися, і вони не їздять», — сказав Іван Марковський.

А якщо хтось доведе протилежне, Марковський пообіцяв вибачитися перед «Креативом».

Кіровоградські журналісти на власні очі побачили, що насправді сталося з автобусами, які забезпечують транспортне сполучення селища Нового з Кіровоградом: вони безперебійно возили і возять мешканців селища.

Як розповів директор підприємства з логістики Андрій Садовський, транспорт рухається за стабільним графіком (через кожну годину), про який відомо всім місцевим мешканцям. «Скарг і нарікань від пасажирів і селищного голови за цей час не надходило, – запевняє Садовський. – Інакше я б першим про це дізнався, бо мій номер телефону є в селищній раді».

Заяви про те, що автобуси після виборів перестали ходити, представник «Креативу» називає неправдивими і безпідставними. З якою метою І.Марковський їх розповсюджує, Андрію Садовському невідомо. «Перед тим, як робити подібні заяви, треба бути впевненим у своїй правоті на 100%, перевірити все самостійно, а не користуватися чутками», – зазначив Садовський.

«Люди як в Новому, так і в Кіровограді надають перевагу саме автобусам від «Креативу». Вони завчасно приходять на зупинки і чекають на наш автобус, бо тут можна під’їхати безкоштовно і з комфортом. Рух транспорту продовжуватиметься й надалі. Нині ж ведуться переговори про закупівлю до селища Нового великогабаритних автобусів – близько 70 місць. Після закупівлі буде оформлено всі дозволи на перевезення пасажирів і нові зручні автобуси вийдуть на маршрут», – розповів Садовський.

Його слова підтверджують, як водії автобусів, так і пасажири. Найбільше задоволені наявністю безкоштовного транспорту люди похилого віку і студенти, які економлять на щоденному переїзді чималі кошти. Відсутності хоча б одного з автобусів вони не помічали жодного разу. Навпаки, відзначають, що транспорт рухається за розкладом, а це зручно – точно знаєш, на котру годину треба прийти на зупинку, і там чекатиме автобус з табличкою “Новенцям від “Креативу”.

«Збоїв у роботі транспорту немає, хіба що бувають відхилення в графіку на 5 хв. через пробки чи погодні умови. На маршруті стабільно працює два великомісних автобуси. Днями один з них через поломку було тимчасово замінено на дві маршрутки, які ходять одночасно. Але люди задоволені», – зазначив водій Володимир Угрін.

Світлана Томашевська, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар