Невдала Ленініана: Ленін буде стояти, а бюджет…

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Перенесення пам’ятника Володимиру Леніну з центру селища Вільшанка в інше місце та перейменування вулиць Леніна, Фрунзе і Радянської підняли на черговій сесії Вільшанської районної ради.

На засіданні депутати розглядали виконання бюджету, доповідь начальника РВ УМВС та ряд інших важливих питань життєдіяльності громади району. Однак найбільшу дискусію викликав лист-звернення вільшанського осередку ВО «Свобода» щодо перенесення з центру селища в інше місце пам’ятника вождю, та перейменування вулиць.

І хоч, за словами районної ради Михайла Леця вирішення питання – в компетенції Вільшанської селищної ради, депутати райради висловили свою думку. Вона полягала в тому, що дане питання не на часі, а займатися потрібно більш конкретними справами і запропонували вивчити його більш конкретніше та глибше. Зокрема – провести громадські слухання і з’ясувати думку населення, а вже потім давати якісь рекомендації.

Наполягання представника «Свободи» прийняти рішення на користь звернення були марними. Отже пам’ятник Леніну у Вільшанці поки що стоятиме на тому самому місці, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар