Мистецький рух «ALLA PRIMA» запрошує кіровоградців та гостей міста (ФОТО)

У суботу, 11 жовтня, біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбудеться мистецький рух «ALLA PRIMA», присвячений Дню художника. Захід ось вже одинадцять років поспіль проводиться з ініціативи викладачів та студентів секції образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету.

Цьогоріч до організації заходу долучився і кандидат у народні депутати України по 99-му виборчому округу Максим Березкін. За сприяння Максима Станіславовича організатори отримали такі необхідні матеріали та канцелярське приладдя, без яких просто неможливо уявити повноцінне проведення майстер-класів.

творча майстерня з малюнку на склі

Творча майстерня з декоративно-прикладного мистецтва

Варто зазначити, що «ALLA PRIMA» щороку залучає до творчості близько 250 жителів та гостей міста – кожен може випробувати власні сили у живописі, графіці, декоративно-прикладному мистецтві та скульптурі. Неодмінно завітайте на захід і, можливо, ви відкриєте у собі приховані таланти, отримаєте новий поштовх до творчості, а також зможете повчитися у професіоналів. Як кажуть, кожна людина є художником рівно настільки, наскільки вона прагне ним бути.

Початок заходу о 10:30, запрошуються усі бажаючі.

майсерня живопису

Поширити:

Залишити коментар:

коментар