Маловисківські волонтери прозвітували про підтримку земляків

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В Малій Висці відбулося засідання координаційної ради з питань допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України та їх сім’ям, у якому взяли участь депутати міської ради, рідні та близькі військовослужбовців, громадські активіста міста.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, на засіданні було підведено підсумки роботи як самої ради, так і волонтерів міста щодо збору коштів на потреби військовослужбовців з Маловищан. З липня по жовтень цього року було зібрано понад 26 тис грн. З них мешканцями міста – понад 11 тис. грн., депутатами, які працювали на своїх округах – понад 8 тис. грн, Маловисківською гімназією – понад 2,5 тис грн., ЗШ №3 – більше 500 грн, Мар’янівською ЗШ – близько 2,5 тис грн., підприємцями та працівниками КП “Міський ринок” – понад 2 тис грн.

З цих коштів 24 військовослужбовці на власні банківські картки адресно отримали по 500 гривень на придбання теплих речей.

10 тис грн. було виділено на лікування трьох земляків, поранених в зоні проведення АТО. Крім того на кошти благодійників та пожертви маловищан формувалися посилки та купувалися ліки, які передавалися чи відсилалися конкретним солдатам.

Акція щодо збору коштів та теплих речей для воїнів-земляків триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар