Станіслав Березкін: «Роботи на окрузі зроблено багато, але ще більше ми повинні зробити в майбутньому»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Центральна виборча комісія своєю Постановою № 1094 від 23 вересня 2014 року зареєструвала Станіслава Березкіна кандидатом у депутати по 100 виборчому округу (центр – місто Бобринець) Кіровоградської області, як самовисуванця.

«Сьогодні я, як і переважна більшість українців, не вірю ані «червоним», ані «білим» – жодним партійним кольорам. Я – з Кіровоградщини! Я тут живу, тут я працюватиму і розвиватиму наш край далі!» – прокоментував своє рішення брати участь у виборах Станіслав Березкін. – Роботи на окрузі зроблено багато, але ще більше ми повинні зробити в майбутньому. Є багато задумок, ідей, які народилися під час моїх зустрічей з сільськими головами, фермерами, освітянами, медиками, журналістами. Ці проекти ми плануємо втілити у життя разом. Я балотуюся у народні депутати, щоб мешканці шести районів Кіровоградської області, як і всієї України, почували себе господарями на своїй землі, щоб наш добробут жодною мірою не залежав від столичних «кон’юнктурників».

Кандидат у народні депутати вважає підтримку Збройних Сил України і децентралізацію влади найголовнішими завданнями, які стоять перед новою Верховною Радою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар