У Кіровограді відкрилася виставка «АгроЕкспо-2013»

У Кіровограді відкрилася Всеукраїнська агропромислова виставка «АгроЕкспо-2013».

Як повідомляє кореспондент «Першої електронної», експозиція виставки розташувалася на 36 тисячах кв. метрів.

За попередніми даними, в «АгроЕкспо» беруть участь 344 компанії-виробника техніки, обладнання, матеріалів, засобів та послуг для агропромислового комплексу, а також аграрні та технічні ВНЗ.

Зокрема, представлені експозиції 28 підприємств вітчизняного машинобудування (Харківський тракторний завод, «Червона зірка», Херсонський машинобудівний завод, «Білоцерківмаз», Південний машинобудівний завод та ін.), техніка провідних зарубіжних виробників (CASE, New Holland, John Deere, «Ростсельмаш», «Гомсельмаш» та ін.) 24 заклади науки та освіти (Механіко-машинобудівний інститут НТУУ «Київський політехнічний інститут», Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара, Національний університет біоресурсів та природокористування, Кіровоградська льотна академія НАУ тощо). Загалом представлена техніка та обладнання 380 брендів (з яких 117 вітчизняних).

Нагадаємо, що до місця проведення виставки (вулиця Мурманська,8) можна дістатися експрес-автобусами, які курсують від зупинки «Автостанція № 2» ( «старий» автовокзал ) з однією проміжною зупинкою біля обласної лікарні.

У четвер і п’ятницю, 3 та 4 жовтня, експрес ходитиме з 8:30 до 17:30, в суботу, 5 жовтня – з 8:30 до 16:30.

Автобуси , які курсують на «АгроЕкспо» прикрашені символікою виставки, щоб бажаючим відвідати захід було легше їх розпізнати.

Крім того, в суботу, 5 жовтня, на території виставки діятиме масштабний ярмарок сільськогосподарської продукції та інших товарів народного споживання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар