Вчителі Голованівщини стали учасниками нового освітнього проекту

Делегація вчителів зі шкіл Побузької, Капітанської, Липовеньківської, Молдовської, Люшнюватської, Пушківської та Роздольської шкіл Голованівського району стали учасниками проекту «Освітня реновація», який розробили та впровадили спеціалісти з ГО «ВО «Активне довголіття» на чолі з координатором проекту Максимом Поляковим. Проект передбачає два напрямки.

Для педагогів – це освітня подорож до Українського аграрного ліцею в місті Умань з можливістю ознайомитись з унікальним досвідом інноваційної аграрної освіти та запровадити цікаві нововедення у школах району.

Для учнів 8-11 класів – мотиваційний конкурс проектів з розвитку регіону «Лідер школи». Переможці конкурсу отримають цінні призи та можливість реалізувати свої проекти на практиці. Автори найкращих – відвідають Верховну Раду України.

“Наша організація розпочала ще один важливий проект для Кіровоградщини. Дякую всім освітянам Голованівщини, Всеукраїнській аграрній раді та Українському аграрному ліцею за час і бажання творити зміни в Україні. На прикладі ліцею вчителі спостерігают вже реалізовані принципи Нової Української Школи, вчаться краще розуміти своїх учнів та мають змогу впровадити у своїх школах інноваційні методики навчання.

Як казав Ейнштейн: «Метою школи завжди має бути виховання гармонійної особистості, а не спеціаліста». Саме цим ми разом з вами і займаємось”, – зазначив Максим Поляков.

d254f368d3f5cb6085f7d82beaa00734.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар