За минулу добу у зоні АТО зафіксовано 115 обстрілів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Загалом за минулу добу зафіксовано 115 обстрілів. Двох захисників України поранено.

Повідомляє ІАЦ РНБО.

За інформацією, яку оприлюднив сьогодні вранці речник  прес-центру штабу Антитерористичної операції полковник Леонід Матюхін, на Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Новогригорівку, Новомихайлівку та Лебединське, а з мінометів – Водяне, Мар’їнку, Красногорівку, Новотроїцьке, Широкине. Також по Широкиному та Водяному неодноразово вели вогонь БМП противника. Великокаліберні кулемети та стрілецька зброя – по Водяному, Новотроїцькому, Широкиному, Талаківці та Новогригорівці. По Водяному та Новотроїцькому вогонь вів і снайпер.

На Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії, а також танку загарбники вели вогонь по Кримському та Троїцькому. З мінометів обстрілювали Катеринівку, Троїцьке, Попасну та Новоолександрівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та протитанкових ракетних комплексів – Кримське.

На Донецькому напрямку танк вів вогонь по Авдіївці. 120 та 82 міліметрові міномети, гранатомети та стрілецька зброя – по Авдіївці, шахті Бутівці, Троїцькому, Пісках, Верхньоторецькому, Невельському, Опитному, Зайцевому, Луганському.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар