Захисник із Бразилії: Оцінюю “Зірку”, як п’ятизірковий клуб

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Новачок кропивницької «Зірки», бразильський центральний захисник Наілсон Фернандо Медейрос дав перше інтерв’ю клубній прес-службі. Він розповів про те, як у нього виник варіант з переходом до нашого клубу, охарактеризував свою гру і проаналізував минулий матч з «Дніпром».

–  Наілсон, вітаємо тебе в «Зірці». Розкажи, як ти опинився в нашій команді?

– Мій агент запропонував мені варіант із продовженням кар’єри в Кропивницькому. Дійшли згоду по підписанню контракту – й ось я тут.

– Ти щось знав про нашу команду до переходу сюди?

–  Я знав, що в минулому сезоні кропивничани грали в першій лізі й нині вони проводять перший сезон у Прем’єр-лізі. На мою думку, це дуже цікава команда, котра мені сильно сподобалася.

–  Чи маєш ти друзів, знайомих в інших командах України?

– Ні, в Україні, на жаль, друзів поки не маю. Мої товариші, котрих я добре знаю, грають у Росії.

– Можеш охарактеризувати себе? Виділити свої сильні сторони?

– Я добре працюю з м’ячем, завдяки своєму росту сильний у грі на другому поверсі, також холоднокровний і спокійний. Крім того, добре підготовлений фізично.

– Як ти почуваєш себе в Україні загалом, в команді – зокрема?

– Мене чудово прийняли в команді. У мене налагодились хороші стосунки з усіма гравцями, з тренерами, з персоналом. Загалом, я всім задоволений, мені усе подобається. Я оцінюю «Зірку», як п’ятизірковий клуб.

–  Ти готовий дебютувати вже цієї неділі?

– Так, звичайно. З нетерпінням очікую своєї першої гри в складі «Зірки». Сподіваюсь, що зможу дебютувати вже найближчої неділі й допомогти своїй команді здобути перемогу. Докладаю до цього максимум зусиль. Але все залежатиме від рішення головного тренера, чи поставить він мене до складу чи ні.

– Як можеш проаналізувати минулий матч проти «Дніпра»?

– Я дивився за цим матчем з трибуни. Можу сказати, що наша команда контролювала хід тієї гри. Ми забили швидкий гол і мали можливості ще неодноразово вразити ворота суперника. Та все ж у захисті відіграли не найкращим чином. Прикра помилка оборони призвела до того, що «Зірка» пропустила і, на жаль, вирвати перемогу вже не змогла.

– Хто тобі допомагає адаптуватись в Україні і чи не заперечувала проти переїзду до Кропивницького твоя родина?

–  Ні, моя родина спокійно прийняла моє рішення про переїзд до України. Вони знають, що це важливо для моєї кар’єри, що я їду сюди для свого професійного росту. Адаптуватись тут мені допомагають перекладачі футбольного клубу, партнери по команді та персонал. Загалом, ніяких проблем у цьому плані не виникає.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар