Миколаївські волонтери передали бронетехніку бригаді, де служать кіровоградські спецпризначенці

31.08.2014
Проект “Народна броня” у рамках волонтерської ініціативи “Народний батальон” обладнали протикумулятивними екранами бронетехніку для десантників з 79-ї аеромобільної бригади і морських пехотинців.
Поширити:

Винуватцями майже половини ДТП на Кіровоградщині за участю пішоходів є самі пішоходи – ДАЇ

31.08.2014
Ситуація із дорожньо-транспортним травматизмом на території області залишається дуже складною. При цьому до найбільшої тяжкості наслідків призводить такий вид ДТП, як наїзд на пішоходів, як з причини порушень ПДР самими пішоходами, так і з вини водіїв. [далі…]
Поширити:

За торгові патенти від платників Кіровоградщини надійшло понад 6 млн. грн. – більше, ніж у минулому році

31.08.2014
До місцевих бюджетів Кіровоградської області за січень-липень 2014 року надійшло 6,3 млн. грн. збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності, що на 66,1 тис. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.
Поширити:

Нотаріуси України ініціювали благодійну акцію в підтримку спадкоємців загиблих вояків

31.08.2014
Ініціативною групою нотаріусів Івано-Франківської області, було започатковано проведення благодійної акції в підтримку спадкоємців наших славних вояків, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України. До них долучилися і нотаріуси Кіровограда.
Поширити:

Допомога армії: інформація про діяльність кіровоградських волонтерів за 23-30 серпня 2014 року

31.08.2014
Звіт про діяльність волонтерських організацій м.Кіровограда за тиждень за інформацією Кіровоградського прес-клубу. Долучайтеся  до справи захисту українського суверенітету!
Поширити:
1 2 3 70