Скажіть жиру «Ні!»: все про ліпосакцію живота

© Freepik

Як би не хотілося нам повністю позбутися жирової маси тіла, бути худими, рельєфними та сухими – це неможливо. Жирові клітини беруть участь у підтримці функціональності організму загалом і є невід’ємною його частиною. А ось із жировими відкладеннями працювати можна і навіть потрібно: спорт, харчування, антицелюлітні масажі. Скільки методів ви вже спробували і чи вдалося досягти результату? У сучасній пластичній хірургії є “чарівна паличка”, якою бояться жирові клітини – це ліпосакція. Виконується вона за допомогою спеціальної трубки (канюлі), яка руйнує жирові структури та виводить їх із організму. Проблемні зони, важкодоступні місця, жирові пастки – все реально пропрацювати всього за одну процедуру і знайти бажані контури фігури, підтягнутий живіт, осиню талію і забути про боки, що нависають.

Які види ліпосакції підходять для зони живота?

Живіт є делікатною та досить інтимною зоною тіла людини. Зайвий жир перетворює його на проблемну ділянку фігури, а підтягнутий і рельєфний вигляд роблять живіт предметом гордості, сексуальності, стрункості та естетики. Залежно від складності та індивідуальності вашого клінічного випадку, фахівець може підібрати будь-який вид ліпосакції, що підходить саме Вам:

  1. Нутаційна ліпосакція – безпечна та малотравматична технологія, яка за допомогою вібрацій та інфразвуку руйнує жирові клітини.
  2. Ультразвукова ліпосакція Київ — вид оперативного втручання, при якому жирові клітини спочатку руйнуються під дією ультразвуку, а потім видаляються з організму вакуумним методом.
  3. Лазерна – вплив на зайвий жир відбувається за допомогою лазерного променя.
  4. Радіочастотна, тумісцентна, водоструминна – менш популярні, але також доступні методики ліпосакції зони живота. Низька результативність або висока травматичність зон, що оперуються, обумовлюють їх мінімальну затребуваність.

Переваги ультразвукової ліпосакції

Більшість пацієнтів завжди орієнтуються на безпеку втручання, атравматичність, швидкий реабілітаційний період, наявність або відсутність слідів після операції, а також на додаткові зони впливу. Ультразвукова ліпосакція є однією з найкомфортніших і делікатних процедур, що забезпечує низку безумовних переваг:

  • малотравматичність (рубці та шрами відсутні, а сліди від проколів благополучно гояться в короткі терміни);
  • безпека (у руках висококваліфікованого фахівця ультразвуковий апарат безпечний для організму пацієнта, як і вся послідовність хірургічного втручання);
  • швидкий реабілітаційний період (2-4 тижні);
  • ефективний результат (ультразвук сприятливо впливає як на жирові структури, а й підтягує шкіру, підвищуючи її тонус).

Не ховайте проблемний живіт під неосяжним одягом та купою комплексів, а наважуйтеся на приємні та безпечні естетичні зміни вже зараз!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар