«ТАКІ ДОРОСЛІ МАЛІ». В обласній філармонії стартує новий концертний сезон

У середу, 23 жовтня, о 18:00 стартує концертна програма в рамках відкриття 34-го концертного сезону обласної дитячої філармонії за участю прекрасних та талановитих дитячих творчих колективів та солістів.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією філармонії

Беззаперечно, діти – це наше майбутнє. Під час війни діти продемонстрували надзвичайну стійкість і стали не за віком дорослі. Вони підтримували власні сім′ї, ровесників та Збройні сили України. Незважаючи на вік, вони по-своєму, по-дитячому, а інколи й зовсім як дорослі займались волонтерством. Дивлячись в очі дітей, ми бачимо справжні дорослі переживання. Тому й виникла ідея та концепція створення концертної програми, яка має назву «ТАКІ ДОРОСЛІ МАЛІ».

У програмі візьмуть участь солісти обласної філармонії Іванна Неділенко, Світлана Польова та Людмила Царенко, дитячі творчі колективи, які вже готують яскраві прем′єри:  «Антарес», «Надія», «Час пік», «В гостях у казки», «Пролісок»,  «Авангард», Dance Studio I.Davydyak, «Олена», «Сузір′я», «Аеліта».

На дітей, як завжди, чекатимуть сюрпризи, розваги, подарунки, солодка дегустація та яскрава тематична фотозона.

Сподіваємось та щиро віримо, що 34-й концертний сезон обласної дитячої філармонії стане яскравим та успішним, а головне переможним для нашої країни, адже планів у нас вже багато.

IMG-6332

Читайте такожТри ювілеї на сцені: Кіровоградська обласна філармонія відкрила концертний сезон

Поширити:

Залишити коментар:

коментар