Творчі волонтери влаштували благодійний концерт у Кропивницькому

У Кропивницькому з благодійним концертом виступили відомі українські виконавці KRUTЬ і YELKA.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Глядачі могли насолодитися грою талановитої бандуристки Марини Круть, яка підкорює найбільші сцені Європи і несе туди українську душу. Марина уперше з’явилася на великій сцені у восьмому сезоні талант-шоу «X-Фактор», де вона виконала пісню «Hallelujah». Дівчина впевнено рухалася вперед, але не пройшла до прямих ефірів шоу. А за кілька років KRUTЬ презентувала пісню «99», з якою боролась за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2020».

Після виступу у Кропивницькому на KRUTЬ чекають гастролі в Польщі.

photo-3

Емоційно і бурхливо кропивничани і гості міста зустріли етно-рок гурт YELKA, який осучаснює і переспівує старовинні народні пісні, зібрані під час експедицій команди “Баби Єльки” на Кіровоградщині.

“Ой сяду я край стола”, ” Ненько”, “Оддавала мати дочку” – композиції, які з перших акордів хапають за душу і не дозволяють розслабитися. Потужний голос вокалістки Світлани Буланової у поєднанні з глибокою музикою Максима Величка й Максима Діденка звучали на сценах фестивалів України і Польщі, а також на радіохвилях різних країн Європи.

photo-16

Гурт YELKA – незмінний учасник благодійних концертів “Творчих волонтерів”. Цього разу на одній сцені з ними виступали й інші учасники волонтерського руху – представники місцевої творчої спільноти.

Як розповів Першій електронній газеті організатор благодійного заходу Євген Жердій, під час концерту вдалося зібрати 20 200 грн. А загалом за півтора роки роботи “Творчі волонтери” зібрали більше двох мільйонів гривень, які спрямували на придбання автомобілів, дронів та іншого необідного для воїнів обладнання.

photo-0

photo-4

photo-5

photo-10

photo-7

photo-8

photo-13

photo-14

photo-15

photo-23

photo-17

photo-19

photo-20

photo-22

photo-6

Фото Олексія Каприці

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар