
У середу, 22 березня, о 18.00 “Баба Єлька” і “Смачна Кропивниччина” запрошують всіх охочих поговорити про десерти та ласощі, якими в далекому минулому годували нас наші бабусі, коли “хотілося доброго”, а заодно – продегустувати їх.
Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на “Смачну Кропивниччину”.
“Ба, хочу доброго”, – ця фраза Світлани Буланової, онучки баби Єльки – надихнула нас на тему наступної смачної вечері у кнайпі Бамбетель.
Коли Світлана Буланова хотіла доброго, баба Єлька обчищала морквину, всувала її у мішок із цукром і давала онуці. Коли хотіла доброго Інна Тільнова, баба Соня смажила їй морквяники або ж рекомендувала всунути у мішок із цукром стебло ревеню. Був ще хліб, вмочений у відро з водою і в той самий мішок цукру, печений буряк, пиріжки із халвою… – розповіли організатори дегустації.
Замовити столики можна за телефоном 0994003494 (меню – з книги “Смачна Кропивниччина”, а ще кнайпа обіцяє кожному сюрприз із дитинства).
Нагадаємо, меню автентичних страв від “Баби Єльки” презентували у Кропивницькому.
Читайте також:
- Переселенців познайомили із традиційною кухнею Кропивниччини
- У Лондоні презентували книгу “Смачна Кропивниччина”