Як правильно вибрати вино?

Pixabay

Вино є традиційним напоєм, без якого важко уявити будь-яке застілля. Враховуючи його величезну популярність, український ринок пропонує споживачеві безліч варіантів. Проте, маючи таку широку пропозицію, не кожен знає, що саме вибрати або яке вино найкраще підходить для його потреб. Саме тому Turbo пропонує чудовий вибір вин. Вина тут представлені у всьому своєму розмаїтті за розумними цінами з низкою інших переваг: доставка від 15 хвилин, замовлення можна зробити через мобільний додаток, а також діє бонусна система TurboCoin.

Мета покупки

Перш ніж зробити покупку, важливо визначитись, з якою метою ви хочете придбати вино. Незалежно від того, чи плануєте ви його подарувати, чи ж збираєтесь придбати вино для спільного застілля, зробити вдалий вибір зовсім не важко, і для цього є декілька порад.

N_NAhMwzRZrESuf3wrQao2cf5XMD02Z6tY8RkchciHt2KNgZrFnY1QL25AEvKDw8hr9zyv5d9rkf6Le7MeQmEuLXyPuNDVE6izTZboLuT0AmO2LZAOZCiabWr2UNXpqhhLiOzxhnMFJwKNRMKieM

В подарунок

Якщо ви купуєте вино в подарунок, то потрібно враховувати смак тієї людини, якій ви збираєтеся його вручити. Однак є такий нюанс: з подарунком ви визначилися, але що, якщо ви не знаєте про їхні вподобання? Як бути в такому випадку? Широкий вибір вин в онлайн-супермаркеті Tubro дозволяє підібрати потрібний напій на будь-який смак і враховуючи різні рекомендації.

Жінкам найкраще звернути увагу на фруктово-ягідні червоні, ігристі та делікатні білі вина з мінімальною витримкою у дубі. Підійдуть такі сорти, як Muscat, Sauvignon Blanc або Gewürztraminer.

Чоловіки віддають перевагу насиченим червоним винам з витримкою в дубі. Якщо ви хочете яскравих відчуттів, то можна сміливо вибирати з сортів Sangiovese, Pinotage, Cabernet Sauvignon і Shiraz. Що стосується білих вин, то можуть підійти Chardonnay і Chenin Blanc.

Для гостей

Тут, перш за все, панують уподобання гостей. Однак, якщо треба вибрати вино без конкретних інструкцій, дотримуйтесь простого правила: якщо їжа на гуляння переважно світлого відтінку (біла риба, курка і так далі), то до неї підходять білі вина. Якщо ж їжа темного кольору (смажені гриби, яловичина у чорносливі тощо), то найкраще купити червоне вино.

Варіанти покупки

Власні даркстори Турбо пропонують до вашого замовлення п’ять категорій вин:

  • біле вино;
  • червоне вино;
  • рожеве вино;
  • органічне вино;
  • безалкогольне вино.

Варіантів більш ніж достатньо, тому вибір, що придбати та в якому обсязі, залишається за вами. Ви можете заощадити, а Turbo пропонує безкоштовну доставку від 250 грн.

Вміст цукру

Якщо говорити про кількість цукру, то вина поділяються на такі категорії:

  • сухі;
  • напівсухі;
  • напівсолодкі;
  • солодкі.

Чим більше цукру, тим солодше вино. Кожен сам вирішує, що йому до смаку. Якщо ви не впевнені, чого хочете, то виберіть золоту середину — напівсухе або напівсолодке. Потім можна спробувати всі види вин з різним вмістом цукру, а там з’явиться розуміння, що більше до вподоби саме вам, в той час, як онлайн-супермаркет Turbo пропонує тільки свіжі продукти, серед яких якісне вино з різноманітним вибором.

На перший погляд може здатися, що вибір вина – це найскладніше завдання, але насправді це не так. Купивши кілька пляшечок даного напою, у майбутньому ви матимете уявлення про якість, на який бренд слід звернути увагу, а також ви зможете вибирати те, що до смаку вам, а після – легко та впевнено давати рекомендації друзям та знайомим.


Зверніть увагу!

НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я

Поширити:

Залишити коментар:

коментар