Як повернути пристрасть у стосунки

Пристрасть у стосунках, як і вогонь, вимагає певних жертв. В інтимних питаннях такими жертвами  є все, що відрізняється від того, що ви робили в ліжку вчора і робитимете завтра. Щоб повернути пристрасть у стосунки можна просто згадати, що колись все у вашому житті було інакше і використати вже наявний досвід. Давайте згадувати разом.

Проводьте час разом

Тікайте від суворих буднів разом. Не дайте собі і вашому партнеру загрузнути в роботі, домашніх справах тощо. Плануйте спільні появи у соціумі заздалегідь чи робіть це спонтанно. Нехай це будуть регулярні вечірні побачення чи відпочинок у вихідні за містом. Найважливіше, що ви зможете сконцентрувати свою увагу один на одному, що дозволить відновити ваші глибинні зв’язки. А там і до пристрасті недалеко.

Поверніть романтику

Це обов’язкова умова, якщо ви хочете повернути пристрасть жінки. Прислухайтеся до потреб та бажань один одного. Поцілуйте один одного вранці та ввечері, особливо якщо ви вже давно перестали це робити. Виділіть трохи часу, щоб розповісти один одному про те, що ви цінуєте один в одному. Надішліть кокетливе повідомлення, зробіть несподіваний дзвінок посеред дня або залиште партнерові ніжну або сексуальну записку. Ключ номер один, який допомагає парам бути щасливими, – це вдячність та визнання. Ці, здавалося б, невеликі жести можуть вплинути на романтичні стосунки і зблизити вас без необхідності їхати за романтикою до Парижа або Риму.

Вивчіть мову любові вашого партнера – це спосіб, якими він висловлює свої почуття та отримує любов. Якщо ви ще не володієте мовою любові, якій віддає перевагу ваш партнер, зараз саме час навчитися ій. Розуміння того, що «запалює» вашого партнера: ніжні слова, дотик, подарунки, приємне проведення часу може відкрити нові канали для розвитку ваших відносин. Так само знання того, як ваш партнер вважає за краще висловлювати свою любов і прихильність до вас, може допомогти зрозуміти, коли він робить спробу встановити зв’язок.

Отримуйте нові враження разом

Це про те, що яскраві емоції та враження, пережиті разом, допоможуть вам стати ближче та повернути романтику у стосунки. Як це зробити? Шукайте. Можливо, це буде похід на вихідні з наметом – можливість відвідати місця, де рідко ступає нога людини і розділити захоплення на двох. Для інших це може бути гра в страйкбол, де ви з партнером в одній команді разом боротиметеся за перемогу. Можна влаштувати вихідні з модним нині квестом і разом із головою поринути у пригоди. Можливо вас поєднає щось екстремальне, наприклад, стрибок з парашутом – вражень та спогадів про це дійство у вас вистачить надовго.

Приділіть час один одному

Любите проводити вечір біля телевізора, у соціальних мережах чи у колі друзів? Але, щоб повернути пристрасть чоловіка чи жінки, не обов’язково міняти свої звички – просто спробуйте зробити це разом. Можливо, вам буде що обговорити разом, а інтереси кожного з вас стануть спільними. Не забувайте, що як вам, так і вашому партнеру завжди є що розповісти і проблема найчастіше полягає у відсутності слухача.

секс-іграшки для двох

Урізноманітнюйте інтимне життя з іграшками для дорослих

Так, щасливе інтимне життя теж є умовою для появи романтики у вашому житті. Вона, як відомо, не терпить одноманітності і може зникнути, якщо у вашому житті є проблеми з сексом. Як повернути пристрасть у секс? Ваш порятунок в інтим-шопі, де сконцентровано максимальну кількість засобів, здатних змінити ваше сексуальне життя, причому зробити це дуже швидко.

Вібратори, мастурбатори, страпони, стимулятори клітора, збуджуючі засоби, костюми для рольових ігор – це цілий світ, в якому дуже цікаво і приємно. Поговоріть про це з партнером, дізнайтесь про його бажання, які ви так і не встигли реалізувати та розкажіть про свої – це буде цікавий та корисний досвід. Ми розглянемо деякі секс-іграшки для двох – https://talla.ua/ua/seks-igrushki-dlya-pary/, які створені спеціально для пар.

Вібратори для пари

Це чудово, якщо ви поділяєте на двох не тільки радості та негаразди, але й задоволення. Вібратори для двох створені саме для цього. Це можуть бути іграшки, у яких два робочі кінці і кожен з них відповідає за задоволення одного з партнерів. Не менш цікаві вібратори, які стимулюють ерогенні зони одразу двох партнерів. Одна частина іграшки впливає на клітор, а друга знаходиться у піхві та стимулює статевий член та чутливі зони жінки під час статевого акту.

Віброкільця

Багатофункціональні аксесуари, основним призначенням яких є посилення ерекції та пролонгування статевого акту. Вбудований вібратор у таких іграшках призначений для додаткової стимуляції стовбура члена та статевих органів жінки.

Їстівні лубриканти

Зробити секс пікантним і надати йому смаку допоможуть їстівні змащувачі. Їх можна застосовувати не тільки для орального сексу, а й для кунілінгусу. Вони дозволяють зробити стимуляцію більш комфортною, маскують неприємні смаки та запахи.

Нічого так не вбиває романтику та пристрасть, як одноманітність. Щоб повернути пристрасть у ліжко – шукайте те, що зробить ваш завтрашній день несхожим на сьогодні. Світ навколо нас різноманітний і в ньому завжди знайдеться те, що змушує нас дивуватися.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар