Лозінський дав перше інтерв’ю після звільнення з тюрми та відвідав Кіровоградщину (ВІДЕО)

Звільнений з тюрми Лозінський записав перше інтерв’ю та відвідав рідну Кіровоградщину. Однак від цього місце перебування екс-депутата не стало зрозумілішим, йдеться в сюжеті ТСН.

Перше інтерв’ю на волі дав звільнений екс-нардеп Віктор Лозинський. Він прокоментував свій вихід з в’язниці та розповів, що зараз для нього найважливіше – власне здоров’я.

Політик з’явився на фоні Інституту Амосова був у костюмі та краватці. Запевнив, що справа, за яку його відправили в тюрму, насправді була самозахистом. “Я вас запевняю, якщо в подальшому така ситуація повториться – я поступлю точно так само”, – сказав він.

Найперше, каже, зараз опікується лікуванням. “Ідуть консультації лікарів, чи не потрібно робити шунтування. Чисто таке. Уже рекомендації дані, що потрібно проходити стаціонарне лікування”, – заявив він. Разом із тим у самому інституті заперечують, що Лозінський лікується в них. Кажуть, він би ліг до “Феофанії”.

Як стало відомо журналістам, вже сьогодні, 12 квітня, ГПУ отримає повний текст рішення Апеляційного суду Київської області, і лише після цього зможе підготувати касаційну скаргу на те, що екс-нардепа випустили на волю.

Тим часом Лозінський після звільнення вже встиг побувати в своєму маєтку на Кіровоградщині. Про це кажуть місцеві. Він приїжджав, аби стати на облік місцевої поліції.

Адвокат Лозінського запевняє, що не знає, де наразі перебуває його підзахисний. І запевняє – з ним не спілкувався. “У мене зараз немає його контактів. Якщо в нього все добре – слава Богу. Якщо йому треба буде – він позвонить”, – пояснив юрист.

Раніше журналісти намагались розшукати Лозінського в столиці та околицях, але за численними адресами слідів його перебування не було.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар