Підрозділу аеророзвідки потрібне авто для виконання бойових завдань

© aerorozvidka

Підрозділ аеророзвідки 53-ої бригади «ТУРИСТ» збирає кошти на позашляховик, необхідний для виконання бойових завдань у Донецькій області.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Хлопці несуть службу на одному з найважчих напрямків фронту – на теренах Авдіївських степів. Серед них – воїн-переселенець з Луганщини, батьки якого знайшли прихисток у селі Михайлівка Олександрівської громади.

Сім’я Самофалових – колишні підприємці з Рубіжного, що на Луганщині. Вони були власниками фотосалону, мали простору квартиру і життя, яке любили і цінували. Та повертатися їм більше нікуди. Вигнані війною з рідного дому, вони оселилися в занедбаному сільському будинку. На новому місці Самофалові не сиділи, чекаючи допомоги від когось, а взялися працювати на новому місці.

“Коли ти приїжджаєш голий-босий, бо їхав навмання і не мав можливості забрати з собою хоч те набуте, яке мав, просто рятував своє життя, тоді тобі діватись нікуди, потрібно за щось жити, чимось заробляти” – каже Юля Самофалова

Роботи знайти не могли. Єдиний вихід – зайнятися обробітком землі. Маючи біля хати двадцять соток бур’янів,  подружжя добряче натрудилося. Якесь насіння самі придбали, дечим поділились односельці. Зібрали непоганий урожай. Натхненні маленькими успіхами, родина Самофалових вирішила залишитися в селі.

Доки батьки освоюють сільське господарство, їхній син Олександр – виборює незалежність для рідної країни на одному з найбільш складних напрямків фронту – Авдіївському. 7 грудня воїну виповниться 30 років.

Вони з побратимами дуже потребують автомобіля для виконання бойових завдань. Зібрати кошти не просто – більшість людей допомагають перш за все місцевим, знайомим. Але наша підтримка потрібна і воїнам-переселенцям – тим, хто не втік, а став до зброї, захищати свій, український, Донбас.

Підтримати бійців аеророзвідки можна за реквізитами:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар