Рятувальники Кіровоградщини отримали великий гуманітарний вантаж з Європи

Днями до Головного управління ДСНС у Кіровоградській області прибув черговий гуманітарний вантаж, до формування якого долучилися десять західноєвропейських держав, серед яких Нідерланди, Польща, Німеччина, Чехія, Греція, Бельгія, Швеція, Естонія, Словенія та Норвегія.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кіровоградську ОДА.

Рятувальники отримали від голландських колег насосну станцію TECHNODRIVE з продуктивністю насоса 1950 літрів за хвилину. Такий пристрій стане допоможе у ліквідації наслідків негоди у вигляді сильних дощів та підтоплення населених пунктів.

Для більш ефективної боротьби з вогнем направлено контейнер з протипожежним обладнанням BIZA, до складу якого входить насосна станція з гідравлічним приводом, рукави, пожежна арматура.

Для роботи у зоні хімічного забруднення надано обприскувач, 180 пар гумових чобіт, 1770 захисних хімічних костюмів, 97 пар хімічних рукавиць та велику кількість таблеток для очищення води, аби вона могла бути придатною для пиття.

Зі Швеції надійшли 20 металодетекторів та ще 5 металошукачів від естонців, які стануть у пригоді нашим саперам.

Подбали і про медиків Служби порятунку, яких забезпечено медичними рукавичками різного розміру в кількості понад 60 тисяч штук. Також до складу медичного вантажу увійшли 500 костюмів біологічного захисту, понад тисячу одноразових хірургічних халатів та у великій кількості шини, бандажі, леза для приладу з розрізання швів, бинти, лейкопластири.

DSC-5573-1

DSC-5524

DSC-5583

DSC-5303

DSC-5355

DSC-5231

DSC-5213

DSC-5208

DSC-5196

DSC-5189

DSC-5139

DSC-5128

DSC-5484

Нагадаємо, у Кропивницькому рятувальники навчають дітей правилам безпеки

Читайте також: для водіїв встановили пункти обігріву на Кіровоградщині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар