Підозрювана у постачанні неякісної консерви на фронт виїхала з країни. Її шукатиме Інтерпол

© cripo.com.ua

У міжнародний розшук впродовж місяця оголосять керівницю підприємства, яку підозрюють у постачанні неякісних консервів для гуманітарних потреб на суму 13 мільйонів 700 тисяч гривень. Це державні гроші.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Суспільного.

У матеріалах досудового розслідування йдеться про те, що після початку повномасштабного війни в Україні, між підприємцем та Кіровоградською обласною державною адміністрацією був укладений договір на постачання продовольчих товарів тривалого зберігання. Мова йде про 266 тисяч банок яловичої консерви. Вони були неналежної якості та не відповідали вимогам державних стандартів.

За даними джерела Суспільного у правоохоронних органах, підозру оголосили директорці товариства з обмеженою відповідальністю “Експо-Юкрейн”. Компанія зареєстрована у Києві.

У Ленінському суді Кропивницького прокурорка клопотала щодо отримання дозволу на затримання підозрюваної. Суддя Катерина Юр’єва клопотання підтримала, засідання провели в закритому режимі.

За словами Ганни Мельникової, нині невідомо, де перебуває підозрювана. Є дані про те, що вона виїхала за кордон. Її оголосять в міжнародний розшук.

Детальніше дивіться на відео Суспільного:

Відповідно до статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 

Редакція готова опублікувати позицію обвинуваченої, за наявності такої.

Читайте також: 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар