Кирило Тимошенко перевірив Пункти незламності на Кіровоградщині

В населених пунктах Кіровоградської області облаштовують «Пункти Незламності». Як стаціонарні, так і мобільні мають працювати, щоб в будь-який момент надати допомогу людям.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, інформує Перша електронна газета.

В області розбудовують надважливу для України дорогу – Стрий – Ізварине. Її облаштування – це логістичний шлях із Заходу на Схід, а отже перевезення, гуманітарна допомога і багато іншого. Роботи тривають.

До початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, на початку лютого 2022 в Кропивницькому пролунав вибух газу. Було зруйновано частину житлового будинку. Зараз його відновлено. Люди можуть повернутися додому!

Відвідали обласну лікарню. Тут є все необхідне, для надання допомоги пацієнтам, – кваліфіковані лікарі та сучасне обладнання.

Надзвичайно важлива подія – вручили двом молодим лікарям ключі від квартир.

Молоді фахівці, які евакуювалися з Донеччини, зараз перебувають тут у Кропивницькому. Це талановиті та висококваліфіковані люди.

Кіровоградська область – тил для всієї України. Тут живуть переселенці, збирають гуманітарну допомогу для звільнених територій, допомагають військовим.

Нагадаємо, пункти обігріву у Кропивницькому прийматимуть містян цілодобово.

Читайте також: У кожному старостаті Кіровоградщини облаштують пункти обігріву

Поширити:

Залишити коментар:

коментар