На Кіровоградщині поховали 22-річного воїна

У селі Черняхівка Кропивницького району попрощались із 22-річним старшим солдатом Богданом Піскуном. З 2021 року служив у Збройних Силах України. Загинув 14 березня внаслідок артилерійського і танкового обстрілів російськими військовими неподалік Миколаєва.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Суспільного.

Народився Богдан в селі Олександрівка колишнього Устинівського району. Прощались з бійцем біля будинку, де він жив з батьками. Прийшли односельці, побратими та колеги, з якими працював у слідчому ізоляторі. За підрахунками Суспільного, зібралось півтори сотні людей.

Прийшла на прощання й колишня колега бійця Аліна. “Богдан працював молодшим інспектором відділу режиму і охорони. Потім він вирішив звільнитися, і пішов до лав Збройних Сил. Сьогодні ми з колегами прийшли провести його в останню путь, оскільки з великою повагою ставимось до його вчинку”.

Прощаючись з бійцем присутні на знак пошани стали на коліна. Поховали бійця на місцевому кладовищі.

“Він підбивав танки ворожі, бронетранспортери. Але, на жаль, його наздогнала смерть. Він хотів вчитися та бути офіцером. У перші дні пішов захищати нашу Україну, коли почалась війна”, – сказала голова Соколівської сільської ради Інна Завірюха”.

Нагадаємо, Кіровоградщина втратила на війні батька трьох дітей.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар