Затримали ворожого агента військової контррозвідки у Кропивницькому

Ілюстративне фото

Сьогодні працівники ВБ та СВ УСБУ Кіровоградської і Херсонської областях затримали ворожого агента, який проходив службу у військовій контррозвідці у Кропивницькому.

Про це повідомляє голова ГО “Центральноукраїнський антикорупційний офіс” Андрій Лаврусь, передає Перша електронна газета.

“Блоковано розвідувальну діяльність встановленого агента російських спецслужб, діючого співробітника ДВКР СБУ «Г» шляхом його затримання. – написав він. – Встановлено, що у період з грудня 2021 року по т.ч. «Г» умисно передавав російським спецслужбам службову, таємну інформацію, відомості в сфері оборони.

Зокрема, надав повні відомості щодо місця розташування низки об’єктів, на яких розміщуються українські Повітряні сили України. Окрім того, в день вторгнення «Г» вказав конкретне місце базування українських СУ-25.”

За словами Лавруся, тривають невідкладні слідчі дії, проводяться обшуки, вилучено засіб зв’язку яким передавалась інформація, банківська картка на яку передавались кошти від представників російських спецслужб.

Нагадаємо, російські окупанти планують глушити мобільний зв`язок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар